Lukker Facebook og Instagram i Europa?!?

Har du også hørt den lidt skræmmende nyhed? Meta truer med at lukke ned for Facebook og Instagram i Europa. 


Hvad er problemet?

Når du bruger Facebook og Instagram, lagres der information om dig, som Meta bruger til at målrette annoncer. Det er disse data, du nyder godt af, når du annoncerer på facebook og Instagram.

Selvom Facebook har en EU-adresse i Irland (som du køber annoncerne af – Se selv på din seneste faktura), opbevares de pågældende data i USA. Den måde, de opbevares på i USA, er ikke sikker nok efter de europæiske GDPR-regler.

Lige nu forhandles der om, hvordan disse data kan blive sikre nok til at leve op til kravene, og Meta har meldt ud, at hvis de ikke kan finde en løsning, vil de trække sig fra EU-landene.


Vil det ske?

Mon ikke der kommer en løsning? Både Google og Apple er i  gang med de samme forhandlinger, og det kommer nok ikke til et totalt ophør af udvekslingen af data mellem USA og EU.


Skal man gøre noget?

Måske er det alligevel klogt at kigge på andre salgskanaler, men det er mere, når man kigger på, hvordan nyheden er blevet modtaget.

Nogle af de mest populære tweets om emnet handler om, at europæerne er “heldige” snart at slippe for Facebook og Instagram, og at platformene ikke vil blive savnet.

Der er måske en generel træthed af Facebook-monopolet, som godt kan betyde noget i fremtiden. 

Skal jeg hjælpe dig med at finde alternativer?

Måske er det tid til at sprede din indsats til andre platforme?

Så er det heldigt, at jeg stadig har tilbud på mit strategiforløb – Ekssklusivt for dig, der læser mit nyhedsbrev eller min blog.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at kigge på, hvilke platforme, der giver mening for dig, og sætte dig i gang med at udvikle content, der virker.

Nuværende pris: Kr. 8.000 + moms.
Pris for læsere af Karismatisk Blog: (pris i 2021): Kr. 7.000 + moms 

Der er 3 strategi-forløb for selvstændige tilbage for nu – de følgende købere vil kunne komme på en venteliste med garanti for at få deres strategiforløb indenfor de næste 6 måneder.

Sådan foregår det:

Du tilmelder dig ved at sende en mail til anna@karismatisk.nu, hvor du skriver, at du gerne vil have den særlige pris for modtagere af hold-i-ørerne-service og fortæller lidt om dig og din virksomhed.

Vi aftaler et zoom-møde (eller et fysisk møde, hvis du er i Østjylland).
Første møde varer to timer, og jeg spørger ind til din målgruppe, din virksomhed, og hvad du hidtil har gjort for at blive synlig på de sociale medier.

Derefter udarbejder jeg en strategi, der er din skræddersyede køreplan for fremtiden.

Vi mødes igen i ca. to timer, hvor jeg sætter dig ind i detaljerne omkring din strategi, og hvordan du bedst eksekverer den. Jeg viser dig, hvordan du kan bruge den til at skabe mere flow i din tilstedeværelse på de sociale medier. Jeg lærer dig også de ting, du evt. vil få brug for rent teknisk, for at få strategien til at fungere.

Lyder det godt?

Så håber jeg snart at få en mail fra dig. Det er nemlig det bedste jeg ved: At lære virksomheder med passionerede ejere grundigt at kende, og hjælpe dem med at træde ind i fremtiden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this: