Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Servicemeddelelse fra Meta: Undskyld vi roder!

Problemer med forsvundne opslag på Facebook Katismatisk.nu

Den meddelelse burde alle vi, der arbejder professionelt med sociale medier (for vores egen eller andres virksomhed) få hver sommer.


Men det får vi ikke. 

Jeg har brugt Metas (før Facebooks) platforme siden 2016, og hver sommer sker det samme: Videoer, der ikke vil uploade, opslag, der forsvinder, og mange andre mærkelige “glitches”.

Det er påfaldende, at det sker hvert år mellem Juni og August, og at der efterfølgende kommer nye funktioner, eller funktioner ændrer sig.

Man behøver ikke at hedde Sherlock Holmes for at udlede, at Meta laver sine opdateringer om sommeren, når de fleste store bureauer og virksomheder (som jo betaler det meste af Metas husleje) kører på lavt blus. 

Og så sidder vi andre små selvstændige og bander og sveder i solen, mens vores opslag forsvinder, og vores tegnsætning bliver omdannet til mærkelige emojis!


Jeg drager selv snart på sommerferie, og tager først nye kunder ind i august.

Min kalender bliver hurtigt fuld, så hvis du har planlagt at få din markedsføring ud over stepperne efter sommerferien, må du meget gerne sende mig en mail på anna@karismatisk.nu allerede nu, så vi kan få et møde i kalenderen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: